Συμμετοχή του ΕΚΚΑ στο 3ο Φεστιβάλ "Strong Me" για την Πρόληψη και την Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας

Συμμετοχή του ΕΚΚΑ στο 3ο Φεστιβάλ "Strong Me" για την Πρόληψη και την Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας

Το φεστιβάλ "Strong Me" έρχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά πιο δυνατό από ποτέ! 55 φορείς, οργανισμοί και σύλλογοι από όλη την Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις και την φωνή τους. Γίνονται μια ομάδα με προσωπικότητες των επιστημών, των τεχνών, του αθλητισμού και του ακτιβισμού για την πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας και με σκοπό να «ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ». Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα από τις 17 έως τις 19 Μαΐου 2024 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, προσφέροντας μια ποικιλία δράσεων και εκδηλώσεων για κάθε ηλικία και ενδιαφέρον.

Το Ε.Κ.Κ.Α. ανταποκρινόμενο στην πρόσκληση της διοργανώτριας επιτροπής, συμμετέχει στο τριήμερο φεστιβάλ με περίπτερο στον προαύλιο χώρο του Σεράφειου για την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τις δράσεις του φορέα.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, αθλητικές δραστηριότητες και θεατρικές παραστάσεις, με κορυφαίες στιγμές την καθηλωτική έκθεση "Ματωμένα Πορτρέτα" του εικαστικού Δημήτρη Αστερίου, την παράσταση του μοναδικού Standup Comedian Αριστοτέλη Ρήγα, την προβολή της ταινίας “TACK”, της Βάνιας Τέρνερ, το βραβευμένο ντοκιμαντέρ της Δέσποινας Σωτηροπούλου « Οι Κόρες της Σιωπής» ,το πρωτοποριακό ποδοσφαιρικό project «Goal στο σεξισμό» υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της ΕΠΟ και του ΠΣΑΠΠ και την ξεσηκωτική συναυλία της Ευρυδίκης και των Μπλε “DUETS”
Το φεστιβάλ δεν αποτελεί απλώς μια εκδήλωση, αλλά μια έκφραση αλληλεγγύης και αγάπης προς όλα τα μέλη της κοινωνίας, επιδιώκοντας να αφυπνίσει, να ενημερώσει και να κινητοποιήσει το κοινό για τον σημαντικό αυτό αγώνα.
Ένα Φεστιβάλ που κάνει την συμπερίληψη πράξη με την πολύτιμη υποστήριξη του Hands Up Agency που θα παρέχει διερμηνεία στην νοηματική γλώσσα σε όλες τις δράσεις.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αθηναίων και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Η αυλαία θα πέσει την Κυριακή 19 Μαΐου με την «ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ» . Μωβ φαναράκια θα φωτίσουν τον ουρανό για έναν κόσμο χωρίς βία, για ένα κόσμο, ισότητας αλληλεγγύης και ΕΙΡΗΝΗΣ.
Ελάτε να « ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ» και να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στον κόσμο!

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://strong-me.com

Δείτε πιο αναλυτικά, εδώ:  Συνεδριακό Κέντρο, Τελετή Αφύπνισης, Βιωματικά Εργαστήρια, Συναυλία, Γήπεδο, Πράξεις Αγάπης, Δράσεις, Συμμετοχές

#ariapr #aria_pr #strong_me #strongeme #festival #event #supporting #savethedate

strong me port

 

 

 

 


Εκτύπωση   Email