ypourgeio

facebook 1 facebook 1facebook 1

ypourgeio

facebook 1 facebook 1facebook 1

VIDEO GALLERY

Μίλα... Ένα ντοκιμαντέρ για την ενδοοικογενειακή βία

Μίλα... Ένα ντοκιμαντέρ για την ενδοοικογενειακή βία

Το ντοκιμαντέρ πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας ενάντια στη βία κατά των γυναικών. Την επιμέλεια του ντοκιμαντέρ είχε ο κ. Κυβρακίδης Γιάννης, Ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Doctorkids. Από τον Ξενώνα του ΕΚΚΑ συμμετείχαν τα στελέχη: Βλάχος θεολόγος, Προϊστάμενος, Μαραντίδου Ελένη, Κοινωνική Λειτουργός και Ευσταθιάδου Πελαγία, Βρεφονηπιοκόμος. Οι στόχοι του ντοκιμαντέρ ήταν η ανάδειξη του ζητήματος της βίας, ένα ζήτημα που καθημερινά πλέον απασχολεί ολόκληρη την κοινωνία μας, η πληροφόρηση και κινητοποίηση τόσο των γυναικών θυμάτων να προβούν σε καταγγελία, όσο και του γενικότερου κοινωνικού συνόλου, η ενημέρωση για τη λειτουργία του Ξενώνα του ΕΚΚΑ αλλά και οι παρεχόμενες υπηρεσίες του.

Το ντοκιμαντέρ μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο παρακάτω link: 

 https://www.youtube.com/watch?v=gN5jwk1KgKU

Ο Δήμαρχος Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης, στην Ημερίδα στα Λ. Αιδηψού.

Ο Δήμος Μαντουδίου, Λίμνης, Αγίας Άννας κινδυνεύει με ερημοποίηση, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γ. Τσαπουρνιώτη στην Επιστημονική Ημερίδα "Η επόμενη μέρα μετά τις πυρκαγιές" στα Λ. Αιδηψού στις 27/11/2021.

Β' Θεματική Ενότητα Επιστημον. Ημερίδας & Στρογγυλό Τραπέζι: " Το βήμα στους πολίτες της Β. Εύβοιας"

Επιστημονική Ημερίδα "Η επόμενη μέρα μετά τις πυρκαγιές", 27/11/202, Λ. Αιδηψού
- Β' Θεματική Ενότητα: Αντιμετωπίζοντας τις επιπτώσεις των πυρκαγιών: η ψυχολογική και κοινωνική στήριξη κατοίκων της Β. Εύβοιας
- Στρογγυλό Τραπέζι: " Το βήμα στους πολίτες της Β. Εύβοιας"

Εκπομπή ΕΡΤ2 "Επικίνδυνες" 31/10/ 2021

Την Κυριακή 31/10/2021, στην εκπομπή της ΕΡΤ2 "Επικίνδυνες" η κ. Άννα Μαμάη, Προϊσταμένη του Καταφυγίου Γυναικών Θυμάτων Βίας & Πολλαπλών Διακρίσεων του Ε.Κ.Κ.Α., έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης αναφορικά με την ενδοοικογενειακή και την έμφυλη βία, τον όρο Γυναικοκτονία και τη σημασία του, τους λόγους που οι γυναίκες επιλέγουν να παραμείνουν ή να εγκαταλείψουν μια τέτοια σχέση, την έννοια της θυματοποίησης και του τραύματος καθώς και τις παροχές και τη συμβολή ενός καταφυγίου γυναικών και των παιδιών τους.

Α' Θεματική ενότητα: Η Συμβολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη στήριξη της Β. Εύβοιας

Επιστημονική Ημερίδα "Η επόμενη μέρα μετά τις πυρκαγιές", 27/11/2021, Λ. Αιδηψού, Α' Θεματική ενότητα: Η Συμβολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη στήριξη της Β. Εύβοιας

 

ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

NEWSLETTER

Συμπληρώστε το email σας