Συνάντηση εργασίας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (DG REFORM) και την UNICEF στο πλαίσιο της "Εγγύησης για το Παιδί" στις 16/05/2023

Συνάντηση εργασίας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (DG REFORM) και την UNICEF στο πλαίσιο της "Εγγύησης για το Παιδί" στις 16/05/2023

Στις 22 & 23/05/2023 στο Δουβλίνο επίκειται συνάντηση των Εθνικών Συντονιστών της Ευρωπαϊκής Εγγύησης για το Παιδί, στην οποία θα παρευρεθούν εκπρόσωποι του Ε.Κ.Κ.Α. με την ιδιότητα του Εθνικού Συντονιστή.
Προκειμένου να προετοιμαστεί η αντιπροσωπεία μας για τη συνάντηση αυτή, σήμερα Τρίτη 16/05/2023, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας με αντικείμενο την πορεία εξέλιξης του έργου τεχνικής βοήθειας, που χρηματοδοτείται από το Μέσο Τεχνικής Υποστήριξης - Technical Support Instrument (TSI) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την εφαρμογή και την παρακολούθηση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης της Εγγύησης για το Παιδί.

Στην συνάντηση αυτή συμμετείχαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (DG REFORM) η κ. Ντορίνα Γιουρούκου, από την Γενική Γραμματεία Συντονισμού της Προεδρίας της Κυβέρνησης η κ. Στέλλα Περεπή, από την UNICEF οι κ.κ. Μ. Μιχαηλίδου, Θ. Παπαδημητρίου, Α. Αγγελάκη, Γ. Παπαχριστοδούλου και από το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων η κ. Βούλα Αρούκατου.
Από το Ε.Κ.Κ.Α. συμμετείχαν η Προέδρος, Δρ. Α. Αναγνώστου – Δεδούλη και τα στελέχη της ομάδας εργασίας της Εγγύησης για το Παιδί: η κ. Μ. Δουκάκου, Αν. Προϊσταμένη Δ/νσης Παιδικής Προστασίας, η κ. Μ. Καραγιάννη και η κ. Π. Καλύβα.

 Συνάντηση uicef 16 5 2023 4


Εκτύπωση   Email