Συμμετοχή του ΕΚΚΑ σε εκδήλωση των Εκδόσεων ΔΕΡΕ για την οικογένεια με τίτλο : «Ελληνική οικογένεια χθες & σήμερα»

Συμμετοχή του ΕΚΚΑ σε εκδήλωση των Εκδόσεων ΔΕΡΕ για την οικογένεια με τίτλο : «Ελληνική οικογένεια χθες & σήμερα»

Την Τετάρτη 29/05/2024, στην Αθήνα (Μεταξουργείο) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση των Εκδόσεων ΔΕΡΕ, με θέμα: «Ελληνική οικογένεια χθες & σήμερα».
Στην αίθουσα του cafe Lux, συγγραφείς, επιστήμονες και πολίτες, μοιράστηκαν προβληματισμούς και αντάλλαξαν απόψεις για την εξέλιξη της μορφής της ελληνικής οικογένειας, την καταλυτική επιρροή του τρόπου ανατροφής και διαπαιδαγώγησης των παιδιών στην διαμόρφωση του χαρακτήρα τους και των μελλοντικών επιλογών τους, τις αγωνίες των γονιών σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη κοινωνική πραγματικότητα, και τόνισαν την ύψιστη σημασία της συμμετοχής των παιδιών, την αναγκαιότητα οι ενήλικες να συζητούν με τα παιδιά και να δίνουν βαρύτητα στη γνώμη τους.

 DERE 28 5 2024 1

**Τα στελέχη του ΕΚΚΑ στην εκδήλωση με την κα Μαρτσελλιάννα Χριστοπούλου, ανάδοχη μητέρα, μέλος στο ΔΣ του ΕΚΚΑ και συγγραφέα του παραμυθιού "ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ καρδιάς"

Το ΕΚΚΑ, ως συντονιστικός, εκτελεστικός φορέας παιδικής προστασίας στην χώρα, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του εκδοτικού οίκου, συμμετείχε με στελέχη του στην εκδήλωση και απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της Προέδρου του ΕΚΚΑ, Δρ. Άρτεμις Αναγνώστου-Δεδούλη. Στην εκδήλωση συμμετείχε επίσης η κα Μαρτσελλιάννα Χριστοπούλου, ανάδοχη μητέρα, μέλος στο ΔΣ του ΕΚΚΑ και συγγραφέα του παραμυθιού "ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ καρδιάς".

DERE 28 5 2024 3

 **Η εκπρόσωπος του ΕΚΚΑ κα Μάνθου, με τον συντονιστή της εκδήλωσης κ. Παπαδόπουλο και τον εισηγητή κ. Αλεβίζο

DERE 28 5 2024 2


Εκτύπωση   Email