Μεθοδολογία διεξαγωγής Κοινωνικής έρευνας για τη Διαγνωστική Εκτίμηση των αναγκών του παιδιού και της οικογένειας

«To Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (E.K.K.A.) συνεχίζει τη λειτουργία του με τις απαραίτητες προσαρμογές που επιβάλλει η έκτακτη συνθήκη της πανδημίας, ακολουθώντας τις οδηγίες της Πολιτείας, με στόχο την ευκολότερη πρόσβαση τόσο σε χρήσιμες πληροφορίες όσο και σε ψυχοκοινωνική υποστήριξη.

ΑΙΤΗΣΗ_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_ΣΤΗΝ_ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ_1.docx,

Εκπαιδευτικό_πρόγραμμα_Σύντομη_Ενημέρωση.docx

  • Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Μεθοδολογία διεξαγωγής Κοινωνικής έρευνας  για τη Διαγνωστική Εκτίμηση των αναγκών του παιδιού και της οικογένειας»
  • Αίτηση για την συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα και
  • Ένα σύντομο Δελτίο Ενημέρωσης για τις δράσεις που προηγήθηκαν και οδήγησαν στην υλοποίηση του προγράμματος

Στόχος των εκπαιδεύσεων είναι η ενδυνάμωση των κοινωνικών λειτουργών που εργάζονται στο πεδίο της παιδικής προστασίας και η εξοικείωση τους με σχετικές μεθοδολογίες και καλές πρακτικές.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, παρακαλούμε όπως αποστείλετε ηλεκτρονικά την συνημμένη αίτηση στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  »


Εκτύπωση   Email