Επισφράγιση συνεργασίας του Ε.Κ.Κ.Α. με το «Φοίνικα ΑΜΚΕ – Κέντρο τεχνών και πολιτισμού

Επισφράγιση συνεργασίας του Ε.Κ.Κ.Α. με το «Φοίνικα ΑΜΚΕ – Κέντρο τεχνών και πολιτισμού

Επισφραγίστηκε η συνεργασία του Ε.Κ.Κ.Α. με το «Φοίνικα ΑΜΚΕ – Κέντρο τεχνών και πολιτισμού»

Το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α.), συνεπές στις αρχές του και στο στόχο του να συνεισφέρει με το τρόπο του στην οργάνωση ενός υποδειγματικού επιπέδου κατάλληλα καταρτισμένων εκπαιδευτικών τόσο στο χώρο τέχνης, (θέατρο και χορός) όσο και του πολιτισμού, προσανατολισμένων στη βέλτιστη προσφορά προς τον Άνθρωπο, προχώρησε σε συμφωνία με το «Φοίνικα ΑΜΚΕ- Κέντρο τεχνών και πολιτισμού» για την αξιοποίηση του αμφιθεάτρου στο κτίριο του Ε.Κ.Κ.Α. στον Αγ. Σώστη.

Ο «Φοίνικας ΑΜΚΕ- Κέντρο τεχνών και πολιτισμού» θα λειτουργήσει ως πολιτιστικός πολυχώρος για στέγαση καλλιτεχνικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων, θεαμάτων, δρώμενων, παραστάσεων, εκδηλώσεων, διαλέξεων, εργαστηρίων, εκδόσεων (έντυπων και ηλεκτρονικών), δημιουργίας οπτικοαστικού υλικού, έργων τέχνης, διαδικτυακών τόπων και άλλων δραστηριοτήτων τόσο των μελών του Φοίνικα όσο και για το κοινό του Ε.Κ.Κ.Α.
Επίσης, θα αναλάβει την εκτέλεση τεχνικού έργου ανάπλασης, αποκατάστασης και ανακαίνισης των χώρων, καθώς και του απαιτούμενου εξοπλισμού, με αποκλειστικά δικές του δαπάνες, έτσι ώστε στις αρχές του 2022 να λειτουργήσει το πολιτιστικό κέντρο ως πυλώνας τεχνών και πολιτισμού για την ευρύτερη περιοχή του Ν. Κοσμου και της πρωτεύουσας γενικότερα.

Ως επισφράγιση αυτής της συλλογικής προσπάθειας, σήμερα 22 Ιουνίου 2021, υπεγράφη συμφωνία από την Προέδρο του Ε.Κ.Κ.Α. Δρ. Α. Αναγνώστου - Δεδούλη και τον Προέδρο Δ.Σ. Φοίνικα ΑΜΚΕ κ. Σβιταϊλο Ιβάν.

 Σύμβαση χρησιδανείου ΕΚΚΑ ΦΟΙΝΙΚΑ


Εκτύπωση   Email