Μουσικό Απόγευμα στον Κήπο μας💐🌺, στον Ξενώνα Καρέα στις 7 Ιουνίου 2023

Μία καλοκαιρινή εκδήλωση αφιερωμένη στην ημέρα της Μουσικής στις 07/06/2023, που συνδιοργανώθηκε από τον Ξενώνα του ΕΚΚΑ στον Καρέα, τα ΚΑΠΗ του Δήμου Βύρωνα και την Χορωδία τους. Με γνωστά, αγαπημένα τραγούδια, το φωνητικό σύνολο υπό την διεύθυνση της μαέστρου της κας Γιώτας Σανγβινάτσου, γέμισε με νότες και μελωδίες τον όμορφο κήπο μας.
Ζωντάνεψε η γειτονιά μας! Άνθισε ο κήπος μας! Γέμισε με μελωδίες, χρώματα και αρώματα! Γέμισαν οι καρδιές μας χαρά!! Τραγουδήσαμε, χορέψαμε, ταξιδέψαμε, μέσα από τις 20 υπέροχες φωνές των χορωδών. Διασκεδάσαμε. Γελάσαμε. Δροσιστήκαμε με χυμούς, κεραστήκαμε με σπιτικά εδέσματα, προσφορά των μελών των ΚΑΠΗ και των εργαζόμενων μας.
Γνωριστήκαμε μεταξύ μας. Ήρθαμε κοντά με κατοίκους από την περιοχή μας, από τον Δήμο Βύρωνα αλλά και από τις όμορες περιοχές Παγκρατίου και του Υμηττού.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από το ΕΚΚΑ ο κ. Γιώργος Χανδάνος, μέλος του ΔΣ και από τον Δήμο Βύρωνα: οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μιχάλης Καραγιάννης, Δημήτρης Κόκκαλης, Χρήστος Σπυρόπουλος και οι κυρίες Σοφία Δασκαλάκη, Ιουλία Κιούπη, δημοτικές σύμβουλοι.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
τα μέλη της χορωδίας και την μαέστρο κα Γιώτα Σανγβινάτσου, για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν
τον κ. Στέφανο Μπιτσιλαίο, για την προσφορά της μικρομεγαφωνικής εγκατάστασης και τη μουσική επένδυση στο άνοιγμα και το κλείσιμο της εκδήλωσης
την κα. Έλενα Βρατσάνου, εθελόντρια στον τομέα Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων του Κοινωνικού Ξενώνα Καρέα
τον κ. Έκτορα Γερολυμάτο, για τον καλλιτεχνικό συντονισμό
τους εργαζόμενους και τους φιλοξενούμενους του Ξενώνα Καρέα
Την Κοινωνική Υπηρεσία των ΚΑΠΗ του Δήμου Βύρωνα και τα μέλη της
τους γιατρούς και το προσωπικό της ΤΟΜΥ Καρέα
και όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της εκδήλωσης μας.
Το «Μουσικό Απόγευμα στον Κήπο μας» ήταν ΥΠΕΡΟΧΟ!


Print   Email