Νέα ημερομηνία για την Ημερίδα του ΕΚΚΑ με θέμα "Η επόμενη μέρα μετά τις πυρκαγιές"

Νέα ημερομηνία για την Ημερίδα του ΕΚΚΑ με θέμα "Η επόμενη μέρα μετά τις πυρκαγιές"

Σας ενημερώνουμε για την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της Επιστημονικής Ημερίδας με τίτλο: «Η επόμενη μέρα μετά τις πυρκαγιές», η οποία  θα πραγματοποιηθεί τελικά το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 και ώρες 11.00 – 15.00, στο Ξενοδοχείο Thermae Sylla, στα Λουτρά Αιδηψού, που συνδιοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α.) και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Π.Θ.) με την επιστημονική συμμετοχή της Ομοσπονδίας Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και Ψυχικής Υγείας "ΑΡΓΩ".

Η ώρα προσέλευσης θα είναι από τις 10:30, λόγω των διαδικασιών που θα πρέπει να ακολουθηθούν και αφορούν στην τήρηση του πρωτοκόλλου προστασίας από τον COVID-19 που ισχύει στον χώρο της Ημερίδας.
Ειδικότερα, στον χώρο θα επιτρέπεται η είσοδος, αποκλειστικά, με επίδειξη πιστοποιητικού σε ισχύ, που αφορά είτε εμβολιασμό είτε νόσηση (συνδυαστικά με την επίδειξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας, π.χ. ταυτότητα ή διαβατήριο).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την Ημερίδα, διαδικτυακά, μέσω Zoom στον σύνδεσμο:
https://bit.ly/3mhZSxe


Για τις οργανωτικές διαδικασίες της ημερίδας είναι απαραίτητη η δήλωση στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://bit.ly/3B52YJd

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε  να αποστείλετε μήνυμα στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

προσκληση2 ιστοσελίδαπρογ σελ1 ιστοσελίδα2προγραμμα σελ2 ιστοσελίδα2

Εκτύπωση